Om GF Money

Læs mere om GF Moneys aktiviteter her

Start » Om GF Money

Kendt Fintech brand fra Finland (GF Money OY)

 

Nye penge er her! GF Money er et smart alternativ til de traditionelle banker. Med tjenester der er hurtige og gennemskuelige, letter GF Money hverdagen for forbrugere og virksomheder verden over.

GF Money er ikke så firkantet som en traditionel bank, vi er modige, lydhøre og fleksible. I stedet for unødvendigt papirarbejde, kringlede processer med lange ventetider og møder med en uforsonlig bankrådgiver, tilbyder GF Money enkle og moderne finansprodukter, hvor ansøgninger behandles når du har brug for det.

GF Money opererer i flere lande; I Finland tilbydes forbrugerkredit, virksomhedslån- og kredit, leasing, fakturering, ejendomshandel og inkassovirksomhed.I Danmark og Sverige tilbydes hovedsageligt forbrugerkredit.

 

GF Money koncernen

 

GF Money er meget mere end en låneudbyder. Vi udvider konstant vores område med nye tjenester i flere sektorer. Vores mål er tilbyde moderne finansielle tjenester til forbrugere og virksomheder, investeringsprodukter med gode afkast og ejendomshandel i hele Europa. Og vi er rigtig godt i gang.


Lainasto tilbyder fleksible kreditter i Finland på mellem 1000 og 5000 euro
West House LKV
West-House LKV tilbyder ejendomsmægling i Helsingfors byområde
GF Property Oy
GF Property er specialister inden for fast ejendom og ejendomsudvikling i storbyområder
GF Credit tilbyder kreditter til forbrugere og virksomheder inden for leasing og fakturering.

GF Money i Danmark

 

GF Money har eksisteret i Danmark siden 2018, men har opereret på det danske marked under NordCredit Aps siden 2017. Vores hovedfokus er at tilbyde moderne kreditløsninger og låneprodukter, som er attraktive for dem, der vil undgå lange fysiske møder i en bank med begrænsede åbningstider.
GF Money tilbyder i øjeblikket en fleksibel kreditløsning på op til 15.000 kroner, som frit kan anvendes, så længe du ønsker at have den fleksible kredit og mulighed for at udbetale penge til din konto ved for eksempel uforudsete udgifter.

GF Money Consumer Finance er naturligvis under tilsyn af Finanstilsynet og overholder alle regler og praksisser, der anvendes i forbrugerkredit.

Læs mere om vores kreditløsning her

GF Money Oy Logo